Blomkvist Synsam Sundsvall

Boströms Optik Synsam Piteå

Glasögoncentrum Synsam Fagersta

 
@font-face {
font-family: Cambria;
}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section1; }
Vi är 4 leg optiker med kontaktlinsbehörighet som gör allt för att du ska få en bättre syn på tillvaron.
 
Geir Bergström: leg optiker med arbetsmedicin och linsbehörighet
Jörgen Bergström: Medicine magister i klinisk optometri, leg optiker med arbetsmedicin och linsbehörighet
Patrick Pierre: leg optiker med linsbehörighet
Jan Höglund: leg optiker med linsbehörighet
Annika Lindfors: Assistent/butikssäljare
Helena Almqvist: Assistent/butikssäljare
Linda Eriksson: Assistent/butikssäljare
Ida Billme: Assistent/butikssäljare

Glasögonhuset Synsam Bollnäs

Glasögonhuset Synsam Söderhamn

Glasögonspecialisten Synsam Kristinehamn

Glasögonspecialisten Synsam Landskrona

 
DET ÄR VI SOM HJÄLPER DIG I BUTIKEN
Barbro Norstedt
Magnus Norstedt
Anette Sjödahl
Helena Åkesson Siegers
Marie Enström
Kristina Sjunnesson
Birgit Knudsen

Haninge Optik Synsam Stockholm

 
Välkomna!

Hellgrens Optik Synsam Arvidsjaur

 
Lunchstängt mån-fre kl. 12:00-13:00.
 
 
Välkomna!

Holmquist Optik Synsam Örebro

Välkommen till en av landets största optiker!
Holmquist Optik Synsam har hjälpt Örebroarna med glasögon sedan 1955. Närsynt, översynt, astigmatiker eller ålderssynt? Vi har Örebros största utbud av bågar och solglasögon. Våra erfarna linsoptiker väljer endast kontaktlinser från de ledande tillverkarna. Vill du se bättre utan linser eller glasögon? Vi utför synfelsoperationer i våra egna lokaler i samarbete med Capiomedoculars erfarna kirurger. Välkommen in så berättar vi mer!

Lyckes Optik Synsam Lysekil

Maurds Optik Synsam Värnamo

 
 
 
Välkommen till Maurds Optik!
Företaget grundades 1905 av John Maurd och drivs i dag av Bengt Maurd, sonson till John. Vi är ISO-certifierade sedan 1997.
Vi som jobbar här
Bengt Maurd, leg optiker med kontaktlinsbehörighet
Veronica Lundqvist, leg optiker med kontaktlinsbehörighet
Yvonne Sjödahl, leg optiker
Pernilla Olsson, säljare
Jenny Reithe, säljare
Matilda Neikter, säljare

Synundersökning
Synundersökningar utförs alltid av legitimerad optiker och vi börjar med att prata lite om tidigare erfarenheter av glasögon eller linser, vilka synproblem du har idag och hur de påverkar din vardag. Vi kontrollerar hur dina ögon samarbetar, pupillreflexer och ev. skelningar. Ögats kupighet och grundstyrkor tas fram med hjälp av en autorefraktor. Synkorrektionen tas fram genom att du tittar på en syntavla samtidigt som vi sätter olika glas framför dina ögon, där du avgör vad som känns bäst. Vi avslutar undersökningen med att mäta ögats inre tryck. Finns misstanke om sjuklig förändring skickar vi remiss till ögonläkare. Vi utför även körkortskontroller.

Bågar och glas
Vi erbjuder bågar i alla prisklasser, från No Name by Synsam som är ett paketerbjudande där ni endast betalar för glasen, till de senaste märkesbågarna från exempelvis Efva Attling, Tiger of Sweden, Odd Molly och Hugo Boss. Vi har glas i olika prisklasser, från standardglas till individuellt anpassade glas, där vi genom en speciell mätning bland annat får fram ditt unika synbeteende. Välkommen in så berättar vi mer.
Behövs terminalglasögon eller skyddsglasögon hjälper vi gärna till även där. Glasen slipar vi i egen verkstad och kan därför erbjuda snabb service.

Drop in
På torsdagar har vi drop in för synundersökning/linsundersökning hela dagen. Vi erbjuder även drop in andra dagar i mån av tid. För tidsbokning ring 0370-30 11 31 eller boka tid via hemsidan.

Kontaktlinser
I dag finns kontaktlinser som kan korrigera de flesta synfel, om man är närsynt, översynt, har brytningsfel eller behöver progressiva linser. Vi provar ut linser som passar dina behov, vi lär dig hur du sätter i och plockar ur linserna och hur de ska hanteras. Det görs en uppföljning där vi kontrollerar hur det fungerar med dina nya linser och om vi ska göra några förändringar. Sedan kallar vi dig till undersökningar en till två gånger om året, beroende på vilka linser du använder och vilka behov och önskemål som finns.

Solskydd
Vi erbjuder olika former av solskydd beroende på önskemål och behov; slipade solglasögon, polariserade solglasögon, märkessolglasögon, clip-on och fitovers.

Du kan välja att delbetala dina glasögon eller linser, lika billigt som kontant
Du kan välja att lägga upp delbetalningen på 6, 12 eller 24 månader. Det tillkommer inga kostnader. Delbetalning sker via Everydaycard, ett marknadsbolag som samarbetar med Nordea.

Numera har vi öppet alla lördagar och då bjuder vi på kaffe.

Välkommen in!

Neuman Synsam Norrköping

Nordins Optik Synsam Kista

Nybergs Optik Synsam Nyköping

Optiker Neuman Synsam Finspång

Östlunds Optik Synsam Mora

Preutz Optik Synsam Boden

 
Välkomna!

Preutz Optik Synsam Luleå

 
Välkomna!

Sandh Synsam Södertälje

Välkommen till Optiker Sandh Synsam!
Vi tar emot dig i fräscha, nyrenoverade lokaler där vi också har egen verkstad där vi slipar in, monterar och reparerar dina glasögon!
Hos oss får du hjälp av kunnig och engagerad personal med alltifrån vilken båge som är rätt för dig till vilken kost som är bäst för dina ögon. All vår personal har utbildning inom kosttillskott och deras inverkan på din ögonhälsa. Våra optiker är legitimerade för såväl glasögon-som kontaktlins-tillpassning och har även arbetsmedicinutbildning om ditt företag behöver hjälp med arbetsmiljö och eventuella arbets-eller skyddsglasögon till din personal. Våra optiker kan även mäta ditt ögontryck och om behovet finns så remitterar vi dig till ögonläkare för vidare undersökning.
Men det är inte allt du får hos Optiker Sandh; Du får Synsam på köpet! Och med det marknadens mest frikostiga garantier och trygghetspaket!
Valfrihet, Trygghet och Mode
Valfrihet att finna de glasögon, linser och solglasögon som är bäst för dig.
Tryggheten att veta att vi inte är nöjda förrän du är det.
Mode, som innebär att det är bara hos oss som du finner de senaste bågarna från t.ex. Cheap Monday, Odd Molly, Efva Attling , Sean John, Hugo Boss och Max Mara, för att nämna en del.
Hos oss kan du alltid välja att delbetala dina glasögon och linser utan extra kostnad, upp till 24 månader. Lika billigt som kontant!
Lite mer om dina garantier och vad det innebär;
Skulle det vara så att du inte trivs med ditt bågval så har du 3 månader på dig att byta båge.
Du som är progressivbärare har 3 månader på dig att känna efter om du trivs med den progressiva designen och styrkorna. Känns det inte bra så byter vi ut dom.
Under det första året så ger vi dig en trygghetsgaranti som innebär att vi utan kostnad reparerar eller byter ut dina glasögon om något händer med dom. Det enda vi begär är att du kan uppvisa de skadade glasögonen.
Vi använder oss av de största och bästa leverantörerna för glas och kontaktlinser, som exempel kan nämnas Essilor och Hoya på glassidan och Cooper Vision, Ciba, Johnsson&Johnsson för kontaktlinser. Vi kan tillpassa allt från stabila linser till de senaste endagslinserna av de bästa materialen.
För att ge dig de glas som är bäst för dig så använder vi oss av den senaste teknologiska utrustningen för mätning av ditt unika synbeteende så att du får glas som är anpassade just för dig. Systemet som mäter ditt beteende kallas för Eye Tech och ger oss information om allt ifrån hur bågen sitter på just dig till hur djupa dina ögon är. Vi kan därför ge dig glas av de tunnaste, lättaste materialen och den mest individuella designen!
Besök oss gärna på Facebook för att se vad som händer i butiken just nu!

Selins Optik Synsam Skellefteå

Synsam Åkersberga

Synsam Alingsås

Synsam Alvesta

 
Om oss
2005 blev KJ Optik en Synsambutik. KJ Optik grundades 1943 och Optiker Dominique AB i Växjö 1945. Båda företagen har arbetat efter devisen att det bästa för kunden och med bästa service, vår breda kunskap och vårt stora varuutbud ger nöjda kunder. Självklart finns Synsams garantier och delbetalningsmöjligheter även här.
Vårt mål är att erbjuda ett så brett sortiment av bågar som möjligt. Exempel på varumärken du kan hitta i vår butik är Tiger, Elisabeth Arden, Perry Ellis, Calvin Klein, Ralph Lauren, Efva Attling, Max Mara och många fler. Välkommen in och botanisera bland många nyheter.
 
I vår solglasögonavdelning hittar du b.a. Polarized som är funktionella solglasögon med polariserande glas, Ray-Ban och även solglasögon med hög modegrad. Vi har även Suncover solskydd som du sätter utanpå dina glasögon.
 
Har du prövat kontaktlinser? Våra kontaktlinsoptiker är utbildade för att hitta rätt lösning för just dig. Endagslinser är omtyckt av våra kunder som ger ett säkert och enkelt linsbärande. Det finns linser för de allra flesta synfel. Vårt All-Inclusivepaket ger dig ett tryggt linsbärande med många fördelar. Kom in så berättar vi mer.
 
Välkommen till Synsam i Alvesta!
 
Jens Schedin med personal

Synsam Ängelholm

Välkomna!

Synsam Arvika

 
Välkomna!
 

Synsam Avesta

Synsam Bålsta

Synsam Borlänge Bragegallerian

Synsam Boxholm

Butiken har stängt
Vi hänvisar alla kunder till till våra butiker i  Mjölby och Tranås. Tidigare beställda glasögon finns att hämta i butiken i Mjölby. Kontaktuppgifter hittar du nedan: 
 
Synsam Mjölby
Mjölby Centrum (Jerikodalsgatan 6)
595 23 Mjölby
Telefon: 0142-29 80 60
Mail: mjolby@synsam.com
 
 
Synsam Tranås
Storgatan 25
573 32 Tranås
Telefon: 0140-140 01
Mail: tranas@synsam.com
 
 
Välkommen!

Synsam Danderyd Stockholm

Öppettider under påskhelgen
Skärtorsdag: 10:00-19:00
Långfredag: 12:00-16:00
Påskafton: 10:00-16:00
Påskdagen: Stängt
Annandag påsk: 12:00-16:00
 
 
Välkommen till ett kompetent gäng i en av norrorts trevligaste optikbutiker. Vi har alltid det senaste inom mode och glasinnovationer.

Synsam Degerfors

 
BUTIKEN HAR STÄNGT.
 
Är du idag kund hos Synsam Degerfors? Vänligen kontakta Synsam Karlskoga. Dina kunduppgifter finns här.
Kontaktuppgifter till Synsam Karlskoga hittar ni här nedan.
Bergsmansgatan 6
691 22 Karlskoga
Tel: 0586-640 70
E-mail: karlskoga@synsam.com

Synsam Eksjö

 
Sista lördagen i månaden har vi öppet till 15.00.
 
Välkomna!

Synsam Eskilstuna

Synsam Eslöv

Synsam Falkenberg

Synsam Falköping

Synsam Falun

 
Välkommen!

Synsam Flen

Öppettider under sommaren
30/5-8/7: mån-fre 09:00-17:00.
3/6: stängt
Vecka 25, 28, 29 och 30: stängt
 
 
Välkomna!

Synsam Frölunda Torg Göteborg

Ny butik!
Den 20 april slog vi upp portarna till våra nya butik på Frölunda Torg.
 
Välkomna!

Synsam Gävle City

Synsam Gävle S Kungsgatan

Synsam Gislaved

DROP-IN I MÅN AV TID
 
Vi som jobbar här
Marie Johansson – butikschef
Jenny Simonsson – leg. optiker med kontaktlinsbehörighet
Carina Ragnarsson – leg. optiker med kontaktlinsbehörighet
Margita Linder – optikerassistent
 
Välkommen till oss!

Synsam Grand Samarkand

Synsam Hageby Norrköping

Synsam Halmstad

Synsam Hässleholm

Kommande visningar
ProDesign: 27/5 10:00-16:00

 
Långlördag sista helgen varje månad 10.00-16.00
 
 
Välkomna!
 

Synsam Hedemora

Välkommen till oss i Hedemora!

(Lördagar har vi stängt, vi hänvisar då till Synsam i Avesta, öppet 10.00-15.00,  tel:0226-577 60)

Synsam Helsingborg Kullagatan

Synsam Höganäs

 Hos Synsam i Höganäs möts du av två Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet; Anders Pettersson samt Emma Trulsson och Lena Nilsson, optikerassistent.
 
Synundersökning
Vi börjar undersökningen med att mäta din syn med en autorefraktor och mäta ögats inre tryck. Du får berätta om dina synproblem och tidigare glasögon eller linser. Vi undersöker ögon och ögonlock, kontrollerar hur dina ögon fungerar tillsammans, pupillreflexer samt ev. skelningar. Genom att byta glas framför dina ögon medan Du ser på syntavlan, får Du själv avgöra vad som känns behagligt och riktigt. Vi undersöker hur du ser på nära håll. Slutligen får Du känna på dina nya styrkor under mer naturliga former med en provbåge.
Drop in för synundersökning
Drop in för synundersökning är ofta möjligt, men vi rekommenderar att ni bokar en tid. Detta kan göras via "boka tid" på denna sidan eller genom att ringa oss.
Bågar & glas
Vi har bågar i alla prisklasser från de senaste märkesbågarna (ex. Efva Attling, Gucci, Esprit, Max Mara, Alain Mikli, Hugo Boss, Tiger) till billigare No Name by Synsam. Vi har även bildskärms-/terminalglasögon och skyddsglasögon.
Vi har egen verkstad och slipar glasen själva, vilket möjliggör snabb service.
Kontaktlinser
Vi provar ut kontaktlinser så att de passar dina individuella behov, sitter bekvämt och passar formen på just ditt öga. Vi visar hur du sätter i och tar ut linserna samt hur du sköter dem. Sedan får du prova själv, med vår assistans, tills du känner att du kan sköta dem själv. Du har möjlighet att prova linserna i olika situationer under en månads tid för att bestämma om du trivs och vill fortsätta använda linser. Vi kontrollerar då att dina linser fungerar på bästa sätt.
Solskydd
Vi erbjuder solskydd i alla former; slipade solglasögon, polariserade solglasögon, varumärkessolglasögon, fit overs och clip-on.
Övrigt
Vi utför körkortskontroll.

Synsam Hornsgatan Stockholm

 
Om oss
Hos Synsam Hornsgatan vid Maria Torget finner du allt du behöver inom ögonoptik.
 
Följ vårt dagliga arbete i butiken på våra medarbetares blogg:
http://www.hornsgatan62.blogspot.com eller på Facebook – Synsam Hornsgatan.
 
Vi har ett stort sortiment av glasögonbågar och solglasögon. Vi har allt från bra, funktionella och billiga basbågar till modebågar från kända designers såsom Efva Attling, Hugo Boss, Ray-Ban, Gucci, Giorgio Armani, Dior, Carrera, Max Mara, Sean John, Ralph Lauren och många fler. Kanske kan en superlätt båge från Lindberg i 18 carats äkta grönlänskt guld vara något?
 
Vår moderna verkstad ger snabb service vid inslipningar och vid alla typer av reparationer. Vi arbetar med glas av högsta kvalitet från Hoya och Essilor.
 
Är det kontaktlinser du föredrar är du i trygga händer hos oss. Som linsbärare är det mycket viktigt att du kontrollerar dina ögon för att undvika att du drabbas av onödiga problem. Våra linsoptiker hjälper dig med undersökning och tar fram de linser som är bäst för dig och dina ögon.
 
Våra legitimerade optiker utför synundersökningar för glasögon, linser och körkortstillstånd.
 
Vi erbjuder screening med mätning av ögontryck och synfältsmätning samt ögonbottenfotografering i vår högteknologiska kamera. Vår ögonläkare granskar sedan bilderna och sätter in behandling vid behov.
 
Våra generösa öppettider gör det lätt för dig att besöka oss. Du kan lätt och smidigt boka tid för en undersökning via internet.
 
Välkommen in till Synsam Hornsgatan!

Synsam Huddinge Stockholm

Synsam Hudiksvall Bryggeriet

 
Välkommen!
 

Synsam I Kopparberg

Till alla våra kunder i Kopparberg!
 
Den 17 november stängdes vår butik i Kopparberg. Vi vill tacka för många trevliga besök under den tid som vi funnits här.
Alla journaler och uppgifter om glasögon och linser köpta hos Synsam Kopparberg finns nu tillgängliga i vår Synsambutik i Lindesberg. Butiken ligger i Lindesbergs centrum på Kristinavägen 29. Vid frågor så når du oss i butiken på telefon 0581-100 90.
Vi riktar ett stort tack till alla er som genom åren varit kunder hos Synsam i Kopparberg. Vår förhoppning är att ni även i fortsättningen ska välja Synsam som er optiker.
 
Hjärtligt välkomna till Synsam Lindesberg!
Carina Ekroos med personal
butikschef Synsam Lindesberg Nora Kopparberg
 

Synsam I Malung

 
Lunchstängt 13:00 – 14:00

Synsam Iggesund

 
Välkomna!

Synsam Järntorget Göteborg

Välkomna!

Synsam Jönköping Öster

 
 

Synsam Jönköping Väster

Hos oss på Synsam Väster jobbar
Erika Dalkild, Carina Ragnasson, Martina Sejdhage, Sara Bergkvist, Malak Abbas, Göran Widlert, Annika Hemselius, Celie Lidström, Helena Rönnerfors, Gabriella Järvhammar, Annie Sundling, Tess Holm & Josefin Ronnedal.
 
Välkomna!

Synsam Kalmar Storgatan

Synsam Kalmar Stortorget

Om oss:
Våra legitimerade optiker har kontaktlinskompetens. Vi kan slipa glas till alla sorters bågar direkt i butiken och kan även reparera eller löda gamla glasögon om det är möjligt. Till synundersökningen och glasvalet använder vi den senaste tekniken (EyeTech), allt för att hitta en så personlig lösning som möjligt.
Ute i butiken kan alltid vår erfarna personal hjälpa dig att hitta en båge som passar, i våra hyllor hänger alltid senaste modet jämte prisvärda klassiker. Vi kan justera dina glasögon så att de sitter bättre, även ge råd om ögondroppar eller kosttillskott; exempelvis vid torra ögon eller åldersförändringar.
Välkommen in!

Synsam Karlshamn

 
Välkomna!

Synsam Karlskoga

Synsam Karlstad Ö Torggatan

Välkommen!

Synsam Kiruna

 
Välkomna!

Synsam Kristianstad

Ögonkirurgi c/o Synsam

Nu kan vi på Larsson Optik Synsam i Kristianstad erbjuda dig möjlighet till synfelsoperation. Vårt nya samarbete med Capio Medocular innebär att vi på Synsam ansvarar för de för- och efterundersökningar som krävs i samband med en ögonoperation, medan Capio Medoculars kirurger utför operationen på sin klinik i Malmö. Capio Medocular är specialister inom ögonkirurgi och har en lång historik på den svenska marknaden. Capio Medocular utför samtliga operationer – såväl laserbehandlingar som linsoperationer.

Det här är ett unikt samarbete som ger oss möjligheten att erbjuda dig som kund ytterligare service och omtanke.

Välkommen in till oss så berättar vi mer!

Synsam Kungälv

Synsam Kungsbacka

Synsam Laholm

 
Välkommen!

Synsam Lerum

Synsam Lidingö Stockholm

 
Den 7 januari 2008 slog vi upp portarna till vår Synsam-butik. Vi är fortfarande samma ägare, samma personal och journalerna är i lika tryggt förvar nu som tidigare. Vi har funnits på Lidingö sedan 1966, att vi blivit Synsam-optiker beror på att vi vill erbjuda dig de senaste varumärkena från världens modehus, ett bredare urval, bättre kundgarantier och den senaste tekniken. Vi har helt enkelt blivit ännu bättre! Så välkommen att besöka oss.
 
En Riktig Optikergaranti
Om dina glasögon går sönder eller om glasen inte fungerar, byter vi ut dem kostnadsfritt inom ett år från utlovat leveransdatum. Tycker inte du om dina nya bågar, byter vi ut dem kostnadsfritt inom tre månader från utlovat leveransdatum – vi är inte nöjda förrän du är nöjd!
 
Delbetala – lika billigt som kontant
Hos oss har du möjlighet att delbetala dina glasögon på 24 månader. Inga extra avgifter eller dolda kostnader på dina inköp tillkommer vilket gör att det blir precis lika billigt som kontant betalning.
 
Ny mailadress
Vi har ny mailadress till vår butik. .se har blivit .com; lidingo@synsam.com.
 
Välkommen till din Synsam-butik på Lidingö!
 

Synsam Lidköping

 
Välkommen till tjejerna på Synsam som vill hjälpa dig att lösa dina synproblem och hitta just din glasögonstil!
 
Lena, Anna-Karin, Maria och Line

Synsam Liljeholmen Stockholm

Öppet 1 maj: 11:00-18:00
 
Välkomna!

Synsam Lindesberg

Synsam Linköping Tanneforsgatan

Synsam Linköping Trädgårdstorget

Synsam Ljungby

Synsam Löddeköpinge

Synsam Ludvika

Välkommen!

Synsam Lund

Öppettider under påskhelgen
Skärtorsdag: 09:00-18:00
Långfredag: Stängt
Påskafton: 10:00-15:00
Påskdagen: Stängt
Påskdagen: Stängt
 
Öppettider valborgsmässoafton: 10:00-13:00
 
 
Välkommen!

Synsam Malmö Djäknegatan

Långlördagar har vi öppet 10:00-16:00.
  
 
Kommande visningar
Maui Jim: 27/5 13:00-18:00
 
 
 
Välkomna!

Synsam Malmö HansaCompagniet

Synsam Malmö Kronprinsen

Synsam Malmö S Förstadsgatan

Under juni, juli och augusti stänger vi kl. 15:00 på lördagar. 

Synsam Mariestad

Synsam Märsta Stockholm

Synsam Mitt I City

Vi har flyttat!
Från och med måndagen den 25 oktober finns vi på Mitt i City, på Järnvägsgatan 14.
 
Välkomna hit!

Synsam Mjölby

Synsam Motala

 
Om oss
Vi är ett företag som är ca 50 år gammalt. Vår verksamhet är under ständig utveckling för att kunna följa med de nyheter och trender som sker i branschen och är certifierad enligt Optikerförbundets Kvalitetsnorm inom synvård.
Butiken är handikappvänlig och centralt placerad i Motala centrum.
Synundersökningar utförs alltid av legitimerade optiker. Våra kontaktlinsoptiker tillpassar alla typer av mjuka kontaktlinser, såsom endags-, månads-, progressiva- och dygnetruntlinser.
Vi har ett stort sortiment bågar av kända varumärken såsom Calvin Klein, MaxMara, Dior, Tiger och många fler.
Vårt sortiment av glasögonbågar för barn är stort med förmånliga priser.

Under hela året har vi också många kända varumärken på solglasögon, både som mode och för funktion, ex vis sport.
Vår målsättning är att kunden alltid ska vara nöjd.
Välkommen till Synsam i Motala!

Synsam Munkebäck

Synsam Nacka Forum Stockholm

Synsam Nässjö

 
Välkomna!

Synsam Nora

 
Lunchstängt 13.00-14.00.
 

Synsam Nordstan Göteborg

Synsam Norrlandsgatan Stockholm

Kommande visningar 
Skaga
27/5: 11:00-16:00
 
 
Välkomna!

Synsam Norrtälje

Avvikande öppettider
1 juni: 10:00-16:00
Kristi himmelfärdsdag: stängt
3 juni: 10:00-18:00
6 juni: stängt
Pingstafton: 10:00-15:00
Midsommarafton: stängt
Midsommardagen: stängt
 
 
Kommande visningar
Ralph Lauren
Måndag – lördag, 13/6-18/6
 
ProDesign
Måndag – lördag, 22/8-27/8
 
Maui Jim
Torsdag, 7/7
 
 
 

Extra öppet
Marknadsafton 27 maj: vi håller vi öppet till 22:00.
 
Roslagsnatta 7 juli:  kl. 14:00-22:00 har vi visning av solglasögon från Maui Jim.
 
 
 
Om oss
Vi är fyra optiker och treoptikerassistenter/butikssäljare som väntar på att få hjälpa Dig. Vi har även en privat ögonläkare från Sophiahemmet i butiken vid behov.

Hos oss finner du glasögon och solglasögon från Dior, Efva Attling, Odd Molly, Ray Ban, Nike, Cheap Monday, Boss, Elizabeth Arden, MaxMara m.fl.

Vi som arbetar i butiken är:
Johanna Blomquist, leg optiker med kontaktlinsbehörighet
Ingela Dennerstedt, leg optiker arbetsmedicin/kontaktlinsbehörighet, butikschef
Malin Forsberg, leg optiker med kontaktlinsbehörighet
Eva Larsson, leg optiker med kontaktlinsbehörighet (föräldraledig t.o.m. hösten 2011)
Marie Pettersson Rittberg, optikerassistent/butikssäljare
Cecilia Sundh, optikerassistent/butikssäljare
Amanda Jonsson, optikerassistent/butikssäljare
 
 
 
 
 
Välkommen!
 

Synsam Nova Lund

Den 24 februari slog vi upp portarna till en ny Synsam-butik på Nova Lund.
 
Välkommen!

Synsam Nynäshamn Stockholm

 
Välkomna!

Synsam Örnsköldsvik

1 juni: 09:00-16:00
2 juni: Stängt
3 juni: 09:00-18:00
4 juni:10:00-14:00
6 juni: Stängt

Välkomna!

Synsam Oskarshamn

Synsam Östersund

Synsam På Råå

Vi har lunchstängt kl. 13-14.
 
 
Välkomna!
 

Synsam På Söder

Synsam Partille Göteborg

Synsam Ringen Stockholm

Synsam Ringen har flyttat!
Butiken finns nu belägen på Regeringsgatan 47-55. För öppettider gå till Synsam Regeringsgatans sida. 

Synsam Sala

Synsam Saltsjöbaden Stockholm

Synsam Sandviken

Synsam Sävsjö

Lunchstängt onsdagar 12:30-13:30.
Vi har lördagsöppet sista lördagen i månaden.
Mobil: 0766-41 98 62
 
Välkomna!

Synsam Simrishamn

 
Välkommen!

Synsam Skanör

Vi har öppet tisdagar och fredagar 10.00 – 18.00
Lunchstängt 13.00 – 14.00
Välkommen!
 

Synsam Skene

Synsam Skövde

 
 
Välkomna!
 

Synsam Skövde Esplanaden

 
Välkomna!

Synsam Södertälje Torget

Välkommen till Synsam Södertälje Torget!
Hos oss får du hjälp av kunnig och engagerad personal med alltifrån vilken båge som är rätt för dig till vilken kost som är bäst för dina ögon. All vår personal har utbildning inom kosttillskott och deras inverkan på din ögonhälsa. Våra optiker är legitimerade för såväl glasögon- som kontaktlinstillpassning och har även arbetsmedicinutbildning om ditt företag behöver hjälp med arbetsmiljö och eventuella arbets- eller skyddsglasögon. Våra optiker kan även mäta ditt ögontryck och om behovet finns så remitterar vi dig till ögonläkare för vidare undersökning.
Du får även hela Synsam på köpet. Och med det marknadens mest frikostiga garantier och trygghetspaket!
Valfrihet, Trygghet och Mode
*  Valfrihet att finna de glasögon, linser och solglasögon som är bäst för dig.
*  Tryggheten att veta att vi inte är nöjda förrän du är det.
*  Mode, som innebär att det är bara hos oss som du finner de senaste bågarna från t.ex. Cheap Monday, Odd Molly, Efva Attling, Hugo Boss och MaxMara, för att nämna en del.
 
Hos oss kan du alltid välja att delbetala dina glasögon och linser utan extra kostnad, upp till 24 månader. Lika billigt som kontant!
Hos oss kan du välja mellan bra produkter och de bästa produkterna för att tillfredställa just dina krav på ditt seende.
Kom in till oss så kan vi berätta mera, vi ser fram emot att få dig till kund.
 

Synsam Sollentuna Centrum

Synsam Sollentuna Stinsen

 
Välkomna!

Synsam Solna

Välkomna!

Synsam Stenungsund

 
Vi som jobbar här
Butikschef: Marie Nord
Optiker: Yvonne Svensson, Karin Andreika, Lena Steen och Anders Höök
Säljare: Veronica Johansson, Monica Hansson och Kristina Elofsson
 
Välkomna!

Synsam Stockholm Fältöversten

Synsam Stockholm Gallerian

Synsam Stockholm Globen

Synsam Stockholm Regeringsgatan

Vi har flyttat!
Sedan måndagen den 4 oktober har vi ny adress. Ni är numera välkomna till vår nya lokal på Regeringsgatan 47-55!
 
Med vänliga hälsningar,
Personalen på Synsam Regeringsgatan

Synsam Stockholm S:t Eriksplan

Synsam Sundbyberg

Avvikande öppettider
26 maj: kvällsöppet till kl. 22:00 på grund av vårmarknad
2 juni: stängt
5 juni:stängt
24-25 juni: stängt
 
 
Välkommen!

Synsam Täby

Synsam Tranås

Synsam Trelleborg

  
Välkommen!
 
 
Pernilla, Stefan, Marie & Sandra

Synsam Uddevalla Torp

Synsam Ulricehamn

Synsam Umeå

DROP IN-TIDER FÖR KÖRKORTSKONTROLLER:
Tisdagar kl. 17:00-18:00.
 
 
Välkomna!

Synsam Uppsala Dragarbrunnsgatan

 
Om oss
Välkommen till en av Nordens största optikbutiker! Vi har funnits på Dragarbrunnsgatan i Uppsala sedan 1973 och fyller 37 år i år. Vi erbjuder dig det senaste inom optik, glasögonmode och kontaktlinser. Med Synsam Sunfashion hittar du hos oss ett enormt utbud från all världens bästa solglasögonmode.
Kontakta oss om du vill boka en tid för undersökning, eller boka direkt här på hemsidan.
 
Välkommen önskar Lars med personal!

Synsam Uppsala Sysslomansgatan

 
 
Om oss
I över tio år har Synsam funnits på båda sidor av ån. Bara ett stenkast från Domkyrkan och Universitetet ligger Synsam Sysslomannagatan. Med välutbildad personal inom såväl optik som färg och form. Här hittar du det senaste från världens främsta glas- och solglasögondesigners och ett stort urval av kontaktlinser som passar just dig. Kontakta oss om du vill boka tid för undersökning, eller boka direkt här på hemsidan. 
 
Välkommen!

Synsam Uppsala Trend

 
Om oss
Det senaste tillskottet i Uppsala när det gäller glasögon- och solglasögonmode hittar du mitt I centrala Uppsala. Synsam Trend är den mindre butiken med det stora utbudet av bågar och solglasögon och det är här du hittar det lilla extra.
Exempel på våra varumärken är:
Persol, Paul Smith, Tom Ford, Prada, MaxMara, Tiger, Hugo Boss, Marc Jacobs, Dior, Perry Ellis, Oscar Magnusson, Efva Attling, Odd Molly, Cheap Monday, Vasuma, Silhouette, m.fl.
Kontakta oss om du vill boka tid för undersökning, eller boka direkt här på hemsidan.
 
Välkommen önskar Johan, Minna & Hasse

Synsam Vadstena

Om oss
Synsam i Vadstena öppnade i augusti 2006. Butiken är centralt belägen på Storgatan som är gågata. En modern och personlig butik med det senaste för dina ögon.
Vår verksamhet är under ständig utveckling för att kunna följa med de nyheter och trender som sker i branschen och är certifierad enligt Optikerförbundets Kvalitetsnorm inom synvård.
 
Synundersökningar utförs alltid av legitimerade optiker. Vår kontaktlinsoptiker tillpassar alla typer av mjuka kontaktlinser, såsom endags-, månads-, progressiva – och dygnetruntlinser.
 
Vi har ett utvalt sortiment bågar av kända varumärken såsom Calvin Klein, MaxMara, Dior, Tiger och många fler.
 
Vårt sortiment av glasögonbågar för barn är stort med förmånliga priser. Under hela året har vi också många kända varumärken på solglasögon, både som mode och för funktion ex vis sport.
 
Vår målsättning är att kunden alltid ska vara nöjd.
 
Välkommen till Synsam i Vadstena!

Synsam Vallentuna Stockholm

Synsam Vällingby Stockholm

@font-face {
font-family: Cambria;
}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times New Roman; }div.Section1 { page: Section1; }
Synsam i Vällingby är ett optikerföretag som föddes i november 1954 samtidigt som Vällingby Centrum invigdes. Vi är 7 leg.optiker och 4 optikerassistenter som ser till att Du som kund alltid skall känna dig nöjd med våra produkter och tjänster. Synsams unika garantier på glasögon och kontaktlinser gör att du alltid kan känna dig trygg. Högsta kvalitet på våra produkter, hög kompetens på optiker och assistenter samt hög service är hörnstenarna i vår företagsfilosofi. Vi har optiker som utför synundersökningar på barn med synproblem och optiker inom Synergonomi. Om du behöver kontaktlinser får du avancerad service av kompetenta kontaktlinsoptiker som kan tillgodose behovet av linser för alla typer av synfel.
 
Välkomna till Synsam i Vällingby
 

Synsam Varberg

Synsam Värmdö Köpcentrum

Välkommen till vår nya fina butik mittemot Apoteket!
Här är vi flera optiker med kontaktlinsbehörighet och trevliga assistenter beredda att ta hand om dig och dina synproblem.
 
Vi gör synundersökningar, körkortstester, tryckmätningar, synfältsmätningar och tillpassar kontaktlinser. Behöver du komma i kontakt med ögonläkare ordnar vi det. Funderar du på att operera dina ögon kan vi även ordna det genom vår samarbetspartner Capio Medocular.
 
Vi satsar på hög kvalitet och servicegrad och säljer kvalitetsglas från franska Essilor med den senaste tekniken. I sortimentet av bågar finns bland annat Silhouette, Gucci, MaxMara, Perry Ellis, Odd Molly, Skaga, Efva Attling och Armani. För de mindre barnen har vi en egen hörna med bågar från Hello Kitty, Bamse och Skaga.
 
Vid alla glasögonköp får du Synsams fördelaktiga skadegaranti.
 
Välkommen in så berättar vi mer!
Tinne Tamker och Lily-Ann Westerlund

Synsam Västerås Hantverkargatan

Synsam Västerås Smedjegatan

Synsam Västervik

Synsam Växjö

 
 
Om oss
Vår butik, som företag etablerat 1945 (Optiker Dominique), har alltid haft som motto att endast det bästa är gott nog för ögonen. Det innebär att vi vill erbjuda förstklassiga varor till konkurrenskraftiga priser och fullgod kundservice, allt baserat på kvalitet och kompetens. Det betyder bland annat att vi som ett av de första företagen i Sverige har blivit certifierade enligt Optikerförbundets Kvalitetsnorm inom synvård. 

Hos oss finns alltid det senaste inom glasögonmode både för den som vill vara udda och inne men även för den som föredrar det klassiska. Du hittar hos oss bågar från Alain Mikli, Philip Starck, Ralph Lauren, Marc Jacobs, Fleye, Oscar Magnusson, Cheap Monday, ProDesign och många fler. Vi har även en kollektion kallad No Name by Synsam som är moderiktiga bågar som ingår när du köper kompletta glasögon.

I vår stora solglasögonavdelning finns glasögon för alla aktiviteter och solsken. Vi har det mesta från enklare men funktionella solglasögon från Polarized till high fashion från de stora modehusen. Just nu har vi välfyllt med årets nyheter!
 
Vi har en särskild barnavdelning med stort urval av barnbågar. Har du funderat på kontaktlinser? De allra flesta synfel går att korrigera med linser. Endagslinser är ett bra alternativ för dig som vill ha ett enkelt och säkert linsbärande. Våra kontaktlinsoptiker är utbildade för att hitta den bästa lösningen just för dig. Mina linser – All Inclusive-paketet ger dig massor av fördelar.
 
Välkommen till Synsam Växjö i Affärshuset Tegnér!
 
Jens Schedin med personal

Synsam Vetlanda

Synsam Vimmerby

 
 
Välkommen till oss!

Synsam Visby

 
Om oss
Precis innanför muren vid Söderport i Visby ligger vår mysiga butik. Här finns allt du behöver inom ögonoptik. Vi har ett stort sortiment av glasögonbågar och solglasögon – allt från bra, funktionella och billiga basbågar av Synsams eget märke No Name by Synsam till modebågar från kända varumärken såsom Efva Attling, Hugo Boss, Carrera, Max Mara, Sean John och många fler. Vi arbetar med glas av högsta kvalitet från Essilor.
 

Är det kontaktlinser du föredrar är du i trygga händer hos oss. Som linsbärare är det mycket viktigt att du kontrollerar dina ögon för att undvika att drabbas av onödiga ögonproblem. Våra legitimerade kontaktlinsoptiker hjälper dig med undersökning och tar fram de linser som är bäst för dig och dina ögon. Våra legitimerade optiker utför synundersökningar för glasögon, linser och körkortstillstånd.
 
Du kan lätt och smidigt boka tid för en undersökning via internet eller genom att ringa oss på 0498-21 18 79.
 
 
Välkommen till Synsam Visby!
 

 

Synsam Ystad

Långlördagsöppet 10-16 den sista lördagen i varje månad.
 
Välkommna!

Synsams Amhult Göteborg

Tyresö Optik Synsam Stockholm

Wikander Synsam Borås

 
ETABLERAT ÅR 1894!

Zellers Optik Synsam Katrineholm